Vendégkönyv

2018. január 04.

Hello Mindenki!
Egy nehai baratom felhivasara latogattam el erre az oldalra.Igen Csuky vagyok bar ezt a nevet evek ota nem hasznalom.
Szeretnem leszogezni, hogy ezt az oldalt meg sosem latogattam, nem hogy irogattam volna Nektek.Nem kellene es nem is fogok, tudok magyarazkodni egy biztos en ide nem irtam
Arnolddal talakoztam 2016 marciusaban es egu szot nem szolt ezekrol a bejegyzesekrol.
Jomagam a Kordon koncertjein nottem fel es Basa Lacit mindig is nagyra tartottam.
A zenekar szethullasa utan Budapestre es kesobb kulfoldere koltoztem es soha semmilyen formaban nem informalodtam az eguuttes tevekenysegerol, talan egy telefonbeszelgetesbol informalodtam Arnoldttol hogy milyen meno lett a banda.
Nem hivtam senkit Arni-Barninak.
Nagyon sajnalom ha olyan vadak ertek benneteket, ami barmilyen formaban is ram emlekeztetne, sajnos nem tudtam oket elolvasni, de biztosan masrol szarmaztak azt gondolom volt utanam eppen eleg tag, aki irhatott mas neveben.
Meg egyszer nem kellene olyan miatt magyarazkodnom amit nem tettem de ha mar igy alakult akkor legalabb ilyen forman szerrtnek reagalni.
Zenei eletbol kileptem 2012 ota semmilyen ilyen tevekenyseggel nem foglalkozom.
Arnold hivott 2016-ban a koncertjukre es oda sem mentem el pedig Magyarorszagon voltam.
Ezt az ugyet is szeretnem azzal lezarni, hogy nem foglakozom zenevel vagy regi dolgokkal es nem nyilvanitok velemenyt azota sem senkirol.Tul messze vagyok Toletek es ez a mai bejelentkezesem is csak ennyirol szolt, hogy nevemet vallalva irjak nektek csak azert, mert egy nagyon regi baratommal valo beszelgetesnel feljott ez a dolog aki itt van nalam latogatoban es felhivta a figyelmemet erre az oldalra.
Sok sikert Nektek es persze Gyurinak kulon aki Kuka meg mindenfele jelzokkel illet csak azt uzenem hogy olvasd vegig a regi emaileinket ott sokszor megtalalod az altalam leirtakban hogy mennyire tisztelsm a munkadat es hogy milyen jo gitarosnak tartalak.
Minden jot elvezzetek a zenet es remelem egyszer kiderul, hogy ki volt az "elkoveto" bar szerintem inkabb az a fontos, hogy a jovo sikeres legyen jomagam mar sok mindent eltemettem a multbol ezt gondolom igazolja, hogy 2010-2011 ota nem beszeltunk sem jot sem rosszat mondva nem hivtuk egymast vagy uzentunk volna, csak Arnolddal egyszer.
Remelem megnyugodnak a kedelyek es sikerekben gazdag uj evet kivanok Nektek.
Csuky(az igazi)

2015. június 03.

Ok Srácok, örülök, hogy ez tisztázódott, még jó hogy egyáltalán rátaláltam, észrevettem, sajnos elég sok idő után...csak hát a nem általam írt gondolatokra, a nekem címzett nem igazán barátságos reakciók még fentmaradtak ám!:)

2015. május 13.

Sziasztok!

Nagyon nagy respect Arnold, és kérlek, ne haragudj! Igazad van, ember ismeretben soha nem jeleskedtem. Sajnálom, hogy úgy gondoltam, ártani akartál a bandának! Aki a nevedben írkál, az pedig egy gerinctelen patkány! Tudod, én is olyan vagyok, aki, ha valakivel baja van, elé áll, az "arcába mászik", és közli a frankót. Arni, szeretettel várunk a második lemezbemutató koncerten, és még egyszer: NE HARAGUDJ!
Üdv! Bise

2015. május 08.

Szia Arnold !

Köszönöm a kiigazítást!
A két hozzászólást ami a nevedben jelent meg, töröltem!
Elég gerinctelen dolog, ha valakinek problémája van velem, vagy a zenekar bármely tagjával, annak bárminemű munkájával, azt nem privátban teszi meg, és nem az irányomba!

Az még súlyosabb dolog, aki más (ex-zenekartag)neve mögé bebújva írogat valótlant és hülyeségeket, lelke rajta!

Elég komoly frusztrációt és haragot vélek felfedezni e mögött a negatív hozzászólások mögött; miért probléma az (valakinek) ha közel nyolc év után is működik a csapat, az alkotók együtt dolgoznak?
A volt zenekartagokkal maradt a jó kapcsolatom,tisztáztuk a régi problémákat,félreértéseket !

A zene nem pillanatnyi fellángolás,egy életre szól zenészeknél, még a nehézségek ellenére is,ezt azért meg kellene már érteni!
Biztosan vannak fájdalmas dolgok mindannyiunk "zenei" életében, viszont ezt nem a másikra kellene hárítani...minden megbeszélhető, ami nem, az elmúlik/feldolgozódik.

A belső feszültségeket át kellene konvertálni pozitív energiákká,toleranciává, egymás elfogadásává, szeretetté, és akkor mindenki számára szebb lesz ez a világ ! :)

Baráti üdvözlettel:Gyuri

2015. május 07.

Nos, 2015 05. 07.-én ELŐSZŐR jómagam VALÓS személye is ide tévedt erre az oldalra! Hatalmas megdöbbenéssel látom, hogy a saját nevét nem vállalva, szarházi módon, a nevem bemocskolva, engem felhasználva írt Nektek, minden tartás nélkül, olyanokat, amit én soha az életben nem tettem és soha nem írnék senkinek! Nagyon pipa vagyok rád, mert én tudom, hogy a Csuki vagy..."Arni-Barni"Í Te hívtál így! De most tényleg mi a f..ért nem a saját nevedben írsz? Nem mered vállalni ? Én elmondom a saját véleményem a saját nevemben ha kérdeznék, ha akarom...Azért azt meg nagyon csodálom, hogy ezt Te meg Bise tényleg kinézted belőlem, már ennyi évvel a hátunk mögött, amit lekarcoltunk ??? Ha ez így van, azt kell mondjam, nagyon felületesen ismertél meg engem, hisz a többi minden más mellett, már tartásból sem tenném! Én akkor és ott, amikor összeültünk megbeszélésre, lezártam ezt a történetet, én azóta azt sem tudtam, követtem, hogy kivel, hol, mikor mit csináltok, léteztek-e, működtök-e egyáltalán? Tehát megkérlek benneteket, hogy haladéktalanúl töröljétek a nevemet jogtalanul felhasznált összes beírást! ui: mellesleg nekem sokat azért nem kellett törnöm a fejem, hogy kitaláljam ki áll e mögött :)Remélem nektek sem, Gyurinak biztos, hogy nem!:) Én sem igazán egyeztem akkoriban vele sem!! Gondolom ez motiválta ezt a cselekvést! :) Na minden jót! üdv Arnold (az igazi!) és sok sikert Nektek továbbra is! Most már legalább látom, hogy még léteztek! :)

2014. december 09.

Érdekesnek tartom, hogy csupa olyan volt zenekari tag írogat ide be negatív hangnemben, aki semmit nem tett le az asztalra! Akik lemezen szerepeltek, akik hivatalos videoklipen látszanak, azok nem gyaláznak olyan produktumokat, amikre méltán büszke lehet bárki! Aki ezekről lemaradt tudás hiány, elkötelezettség, fegyelmezettség hiányában, az mind itt ontja az okosságot! Szánalmas! Egy évig nem voltam a banda tagja, mert szakmai vitám volt a Csapattal, de eszembe nem jutott volna acsarkodni itt, bármi aljas hátsó írogatásra képtelen vagyok, pláne álneveken, mert az értéket, múltamat, szakmát tisztelem! Zenekari munkára kizárólag intelligens emberek képesek, a többiek rövid időn belül mennek a levesbe! Ezt vegye tudomásul mindenki, aki hangszert fog a kezébe! Üd! Bise

2014. december 01.

Kedves (Kuka) Attila !

A klasszikus szerzői hármas, azaz a zenekar arcai és akik a két Trendkillerz albumon együtt dolgoztak jelenleg is itt vannak a csapatban!
Amennyiben olvastad a hírekben: Basa Laci, Rab Attila és jómagam!
Köszönjük kérdésed, jól vagyunk !:)

Az új lemez hamarosan elkészül, és bizony az évek, klipek, rádiós interjúk,koncertmeghívások, a befektetett munka eddig minket igazoltak, amikor sikeres időszakban voltunk ,és akkor is amikor nehézségeink(tagcseréink) voltak a zenekar soraink között.

Ez nekünk jelenleg nem számít,azaz mégis, hiszen a nehéz időkben fejlődik igazán az ember, és tanul a hibákból,fejlődik a nehézségek által.

A lelkes törzsközönségünk mellettünk áll, így a kitartásunk is törhetetlen!:)
Aki kilépett és tagja volt a csapatnak,és valaha építette (nem lehúzta , bomlasztotta)azt, az ma is
pozitív emlékként tekint rá,hiszen kivette a munkából részét, szerepelt különböző média megjelenéseken, aki nem, azt nagyon sajnáljuk, nem rajtunk múlt!
A jó kapcsolatom továbbra is megmaradt az ex-zenekar tagokkal.

Köszönöm építő hozzászólásod, a pozitív benyomásainkat és kitartásunkat növelve!

Üdv :
Gyuri

2014. december 01.

Tisztelt Kuka! Téged is szeretünk! :) El kell, hogy keserítselek! Az új lemezről egyelőre egy deka dalt sem ismersz, tehát baromira nem tudhatod, hogy merre fordult a szekerünk. Hamarosan megtudod! Azt gondolod valaha te voltál a zenekar arca, ki kell, hogy ábrándítsalak!Nyúl Gyuri-Rabb Attila zeneszerzői páros, és jó magam a zenekar arcai, és az állad is le fog esni a következő fél év alatt! :) Üdv! Bise

2013. augusztus 28.

Kedves Rajongóink!
A Trendkillerz zenekar a Lottó című szám videó klip forgatásakor útelágazáshoz érkezett. Minden zenekar életében vannak pillanatok, amikor az elképzelések a jövőről már nem egyeznek. Ez jó, hiszen az állóvíz egy csapatnak a lehető legrosszabb állapot.
Ahol gondolkodó, elkötelezett emberek dolgoznak együtt, óhatatlan, hogy az egyéniségek álláspontja néha ne ütközzön, van, hogy lényeges alap elgondolások sem egyeznek. Ez a Zenekar életében most bekövetkezett. Ez ahhoz vezetett, hogy a színpadi munkát szóló énekesként a Trendkillerz zenekarban nem vállalom tovább.
A tagokkal, a zeneszerzőkkel jó viszonyban válok el, aminek nagyon örülök! A zenekarban Nyúl Gyuri és Rab Attila zeneszerzőpárossal való közös munkát, mint dalszövegíró, nagyon szerettem. A Zenekar megtisztelt azzal, hogy dalszövegíróként a továbbiakban is tevékenykedem majd, így egy kicsit Veletek leszek a koncerteken! Tehát, a buli megy tovább!!!!!
A Zenekar munkájához a továbbiakban sok sikert kívánok!
Üdv! Basco

2013. augusztus 12.

SZEVASZTOK SRÁÁÁÁCOK :)

Nem sokára kész a klip, most renderelem éppen az utolsó utáni verziót, ugyanis az utolsóban még mindig volt hiba =(

2013. május 31.

Töltsétek le az albumot! Készül a második, amin annyi meglepetés lesz, hogy beleborzongok! Nagyon szeretném, hogy minél hamarabb a kezetekbe fogjátok a CD-t, és végre megértsétek, miért is kellett ennyi ideig várni! :) Üdv! Basco

2013. január 15.

Kedves Recsk !

Köszönjük építő hozzászólásod :)
A "balhé" mindig jól jön, kell a népszerűség :) ,
a dalok Nyúl György-Rab Attila szerzőpáros, és Basa László dalszövegei által védve vannak , a többi "csak" porhintés :)

A tegcserék, személycsere a zenekar vezető privilégiuma,
és a tagok egyéni döntése!
A zenekar él és virul , készül a második album,
Csuky távozása a legjobb döntés volt a zenekar életében !

Üdv:Gyuri
Trendkillerz

2012. november 06.

Vivi, köszönjük a kiegészítést ! Üdv, Gyuri (Trendkillerz)

2012. november 03.

Csak a rend kedvéért, ha valaki nem jól informált,a hibás információkat ne ossza meg nyilvánosan.. Mark és Susan nem házaspár, hanem kollégák. Ismerőseink, akik szeretik a Trendkillerzt, és eljöttek látogatóba, mint már egyszer Szabadszállásra is. Remélem így már mindenkinek tiszta.További szép napot!

2012. november 02.

Nagyon teszetek a számok.Szuper a Banda :)

2012. február 18.

Sziasztok fiúk! Köszike szépen! Miénk a megtiszteltetés!!!! Igazán aranyosak vagytok,h külön megemlékeztetek rólunk is! Igazán hízelgő!
Csak azt tudom szajkózni,h: Ami jó az jó!!! TI AZOK VAGYTOK!!!
Ha valaki nem tudná a Bp.-i vendégek egy amerikai házaspár,akik valamikor ezelőtt látták a zenekart.Most újra itt voltak hazánkban és mikor meghallották,h fellép a Trendkillerz,képesek voltak leutazni Kecskemétre,csakhogy újra láthassák,hallhassák Őket.A Score pedig méltó előzenekar volt ezen a bulin,ami fergetegesre sikeredett!!!
Soha rosszabbat!!!

2012. február 18.

Sziasztok fiúk!Nagyon tetszik ez az oldalatok!!! :) És rá is találtam a vendég könyvetekre,amit ki nem hagynék :) Olvastam a jan.13.-ai bejegyzéseteket,amire igazán reagálni szeretnék!Nagyon szívesen és Nekünk volt megtiszteltetés és Mi köszönjük a Zenéteket és a közvetlenségeteket!NAGYON JÓK VAGYTOK!Csak így tovább!!!

2012. január 17.

Szia Erika !
Köszönük szépen :)Puszilunk, és hamarosan talákozunk a Rocktárban !:)

2012. január 17.

Sziasztok Fiúk!

Nagyon tetszik a klip, csak így tovább, gratulálok!
Remélem az idén több koncertre tudok majd eljutni, mint tavaly! Az biztos, hogy a lehetőségekhez képest igyekezni fogok! :)
Puszi Nektek!

2012. január 16.

Sziasztok !
Mi köszönjük hogy eljöttetek, bízunk a további közös bulikban !Üdv:Trenkillerz

oldalak:
1 2 3 >>

Név: E-mail cím:

Hozzászólás:


Írd be fenti ellenörző számot:

 


MEGJELENT!

Következő koncert

Kontakt

info@trendkillerz.hu


Koncertszervezés: 36-70-2354682Follow Trendkillerz on Twitter